Brugsvilkår for hjemmesiden her

Betingelser for brug af denne her hjemmeside

Betingelser for brug af den her hjemmeside

Ved at læse dette, og fortsætte med at læse på hjemmesiden her, så godkender du at du har læst og forstået betingelserne som beskrevet nedenunder.

BRUG AF OPLYSNINGER FRA DENNE HJEMMESIDE

Medmindre du har indgået en udtrykkelig skriftlig kontrakt med denne hjemmeside om det modsatte, har du ikke ret til at bruge disse oplysninger i en kommerciel eller offentlig sammenhæng; du har ingen ret til at udsende det, kopiere det, gemme det, printe det, sælge det, eller offentliggøre dele af indholdet på denne hjemmeside.

Ved at se indholdet af denne hjemmeside accepterer du denne betingelse for visning og du anerkender, at enhver uautoriseret brug er ulovlig og kan give anledning til civilretlige eller strafferetlige sanktioner.

Igen, besøgende har ingen rettigheder overhovedet at bruge indholdet af, eller dele deraf, herunder  databaser, usynlige sider, linkede sider, underliggende kode, eller andre immaterielle rettigheder webstedet kan indeholde en eller anden grund til enhver anvendelse. Ikke noget.

Hvis du alligevel krænker disse rettigheder accepterer du at betale en skadeserstatning 100.000, – danske kroner og i tillæg også betale for yderligere det måtte have for sideejeren at rette op på disse skader som brud på copyrighten måtte have.